Combiboard Alfa

Wandsystemen voor de moderne stallenbouw

Combiboard Alfa is een solide kunststof wandsysteem dat uiterst geschikt is als hokafscheiding voor bijvoorbeeld varkens en kalveren. De stalplanken zijn hygiënisch en bestand tegen zware belastingen. Het systeem is op maat leverbaar en eenvoudig te verwerken en aan te passen. Bovendien zijn deze stalplanken zeer duurzaam in het gebruik en recyclebaar. Niet voor niets worden Combiboard Alfa stalplanken steeds vaker toegepast in stallen over de hele wereld!

Robuust en hygiënisch

Hokafscheidingen moeten zware belastingen aankunnen. De fabricage uit hoogwaardig slagvast kunststof maakt Alfa panelen permanent bestand tegen het krassen, stoten en duwen van de dieren. Door de kleurvaste calciumzink toplaag zijn deze planken ongevoelig voor zuren en basen, waaronder ammoniak. In iedere stal is hygiëne uiterst belangrijk. Daarom heeft Combiboard Alfa een naadloze afwerking en goed aansluitende hulpprofielen. Samen met de gladde afwerking van de stalplanken zorgt dit ervoor dat de stallen eenvoudig te reinigen en schoon te houden zijn.

Snelle toepassing

Combiboard Alfa heeft een dikte van 35 mm. De hoogte van de planken is variabel. Doordat de stalplanken met een kliksysteem zijn te stapelen, is iedere gewenste hoogte mogelijk. De planken
worden op lengte geleverd. De op maat gemaakte planken worden als compleet pakket op de bouwplaats geleverd. Dat scheelt veel tijd én afval.

Duurzaam

Combiboard Alfa voldoet aan alle eisen van de moderne stallenbouw. De delen zijn gemakkelijk te demonteren en weer direct klaar voor hergebruik. Daarnaast is de hoogwaardige kunststof volledig recyclebaar.

Voordelen Combiboard Alfa

 • Hygiënisch
  Door de bijna naadloze afwerking en slijtvaste toplaag eenvoudig te reinigen.
 • Robuust
  Hoogwaardig kunststof maakt combiboard Alfa bestand tegen de belasting van dieren.
 • Chemicaliënbestendig en kleurvast
  Ongevoelig voor zuren en basen, waaronder ammoniak.
 • Duurzaam
  Alfa wordt geproduceerd van gerecycled materiaal en het materiaal is daarnaast opnieuw
  volledig recyclebaar. Bovendien zijn de Alfa stalplanken meerdere keren te gebruiken.
 • Variabele hoogte
  Combiboard Alfa wordt geleverd in variabele hoogtes en is stapelbaar. Hierdoor is iedere
  gewenste hoogte mogelijk.
 • Op maat geleverd
  Combiboard Alfa wordt op lengte geleverd. Dit scheelt veel tijd én afval!
 • Individueel samengesteld pakket
  Alle delen worden inclusief aansluitingen als compleet pakket op de bouwplaats geleverd.
 • Snelle verwerking
  Op de bouwplaats is Combiboard zeer snel te verwerken en eenvoudig te bewerken.

Transport & logistiek

Alle Combiboard producten worden wereldwijd als compleet pakket geleverd. Naast onze standaardverpakking zijn ook specifieke alternatieve verpakkingswijzen mogelijk. Met iedere klant stemmen wij de gewenste wijze van onze productverpakking nauw af. Wij zorgen ervoor dat deze voldoet aan de gestelde eisen van ieder land.