Combiboard Beta

Wandsystemen voor de moderne stallenbouw

Met Combiboard Beta bouwt u razendsnel afscheidingswanden in bijvoorbeeld bedrijfshallen, stallen, luchtwassers of wasstraten. De panelen worden zowel horizontaal als verticaal te verwerken en zijn geschikt voor wanden tot iedere hoogte. Combiboard Beta is ook zeer geschikt voor tijdelijke afscheidingen zoals beurswanden. Dankzij de unieke klikverbinding zijn de wanden te hergebruiken. In no-time bouwt u een zeer sterke wand die direct klaar is voor gebruik!

Hygiënisch en waterdicht

Naast sterk is Combiboard Beta hygiënisch en waterdicht. De kleurvaste calciumzink toplaag maakt de panelen bestendig tegen zuren en basen zoals ammoniak en nagenoeg alle reinigingsmiddelen. Door het gladde oppervlak en de vrijwel naadloze afwerking van de profielen en panelen kan vuil niet nestelen en zijn de wanden en plafonds goed te reinigen.

Snelle en eenvoudige verwerking

Combiboard Beta wordt geleverd in de diktes 16 mm, 35 mm en 50 mm. De breedte varieert van 200 mm tot 500 mm. De panelen worden op iedere gewenste lengte en op lengte gesorteerd geleverd. Het pakket aan hulpprofielen is zeer uitgebreid en maakt vele variaties en toepassingen mogelijk. De panelen en hulpprofielen zijn eenvoudig te bewerken. Leidingen, wanddozen of andere objecten kunnen probleemloos op de wanden worden gemonteerd. Door het kliksysteem is ook het verwijderen van wanden eenvoudig; breekwerk is niet nodig. De wanden zijn direct klaar voor hergebruik.

Duurzaam

Hoogwaardig gerecycled kunststof zorgt er voor dat Combiboard Beta vele tientallen jaren haar sterkte behoudt onder de meest uiteenlopende omstandigheden. Samen met de razendsnelle montage en demontage maakt dit de panelen zeer geschikt voor hergebruik. Daarnaast is het materiaal volledig recyclebaar.

Voordelen Combiboard Beta

 • Hygiënisch
  Door de bijna naadloze afwerking en slijtvaste toplaag eenvoudig te reinigen.
 • Chemicaliënbestendig en kleurvast
  Ongevoelig voor zuren en basen (waaronder ammoniak) en nagenoeg ieder type reinigingsmiddel.
 • Duurzaam
  ADe Beta-panelen zijn door het unieke kliksysteem meerdere keren te gebruiken. Daarnaast is het materiaal volledig recyclebaar.
 • Op maat geleverd
  Met Combiboard Beta bouwt u wanden tot iedere gewenste hoogte. De panelen worden in de gewenste hoogte en lengte als compleet pakket geleverd. Dit scheelt tijd én afval!
 • Horizontale en verticale montage
  Geen belemmeringen bij het ontwerpen en verwerken door de mogelijkheid van horizontale en verticale montage.
 • Snelle verwerking
  Op de bouwplaats is Combiboard zeer snel te verwerken en eenvoudig te bewerken.

Transport & logistiek

Alle Combiboard producten worden wereldwijd als compleet pakket geleverd. Naast onze standaardverpakking zijn ook specifieke alternatieve verpakkingswijzen mogelijk. Met iedere klant stemmen wij de gewenste wijze van onze productverpakking nauw af. Wij zorgen ervoor dat deze voldoet aan de gestelde eisen van ieder land.