Combiboard Gamma

Brandwerende wandsystemen

Net als onze Beta-panelen is Combiboard Gamma een razendsnel en gemakkelijk te monteren oplossing voor tijdelijke en permanente wanden waarbij brandbestendigheid gewenst is. Deze panelen zijn net zo robuust, stootvast, kleurvast en hygiënisch als Combiboard Beta. Het grote voordeel van Gamma is echter de brandwerendheid tot brandklasse B. Hierdoor zijn deze panelen geschikt voor heel diverse toepassingen.

Brandklasse B

Combiboard Gamma is getest volgens de eisen van EN 13501-1. Het testresultaat is een classificering in de Europese brandklasse B-s3, d0. Deze brandklasse geldt zowel bij horizontale als verticale montage! Hierdoor heeft u alle vrijheid van ontwerpen en werken zonder dat de classificering in gevaar komt. Daarmee onderscheidt Combiboard Gamma zich nadrukkelijk van andere kunststof wandsystemen.

Levering en verwerking

Combiboard Gamma wordt uitgevoerd in 35 mm en 50 mm. Net als Combiboard Beta wordt Gamma op iedere gewenste lengte geleverd en ook Gamma komt met een uitgebreid pakket aan hulpprofielen. Ook deze panelen zijn eenvoudig te bewerken met standaard gereedschap.

Brandwerend én duurzaam

Ook onze brandwerende panelen maken gebruik van een kliksysteem dat hergebruik mogelijk maakt. Combiboard Gamma behoudt vele tientallen jaren haar sterkte en slagvastheid. Na gebruik is de hoogwaardige kunststof volledig recyclebaar.

Voordelen Combiboard Gamma

 • Brandwerend t/m/ brandklasse B
  Zowel de panelen als hulpprofielen van Combiboard Gamma zijn geclassificeerd in de Europese brandklasse B-s3, d0.
 • Horizontale en verticale montage
  Geen belemmeringen bij het ontwerp door de mogelijkheid tot zowel horizontale als verticale montage. Mits goed gemonteerd blijft ook brandklasse B behouden.
 • Chemicaliënbestendig en kleurvast
  Ongevoelig voor zuren en basen (waaronder ammoniak) en nagenoeg ieder type reinigingsmiddel.
 • Duurzaam
  Meerdere keren te gebruiken door het kliksysteem. Daarnaast is het materiaal volledig recyclebaar.
 • Op maat geleverd
  Combiboard Gamma wordt op gewenste lengte geleverd. Alle delen worden inclusief hoekprofielen als compleet pakket op de bouwplaats geleverd. Dit scheelt veel tijd én afval!
 • Snelle verwerking
  Op de bouwplaats is Combiboard zeer snel te verwerken en eenvoudig te bewerken.

Transport & logistiek

Alle Combiboard producten worden wereldwijd als compleet pakket geleverd. Naast onze standaardverpakking zijn ook specifieke alternatieve verpakkingswijzen mogelijk. Met iedere klant stemmen wij de gewenste wijze van onze productverpakking nauw af. Wij zorgen ervoor dat deze voldoet aan de gestelde eisen van ieder land.